ALL ABOUT ART OF SEEING~~~

Thursday, March 1, 2012

Wedding Apit & Ekin - Kluang Johor



4 comments:

maza said...

aku suka gambo last tu.. ada emosi, ada feeling.. clear di situ

gambo pertama dan kedua tu bikin aku tak sabar nak balik rumah.. mau tebas belukar kat belakang rumah.. ahaks..

mnhisyam said...

rosak pemikiran ini org tua...
jahanam...
bro...pinjan versys ujung minggu nih...
nk buat prop wedding kat johor...
huhuhu

maza said...

kena angkut dgn tuannya sekali.. siap bagi keduanya makan gitew... ahaks.. lalalla

Oh! tak sangka lah fulaks, si cik silvy yg itew volleh dibikin bisness..hehehehe

mnhisyam said...

ak boleh ja bagi cik silvy ko makan...tapi...bab nk bagi ko makan tu khaa yang ak riso...ko tu dah la bukan2...kang ko mintak nk makan pompuan cantik, aku yang parah nk sediakan...ish rosak rosak...
(jgn amek ati aa...:p)

jum merempit balik kluang...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...